Які потреби у шлюбі в жінки та в чоловіка: фахівці пояснили різницю

Чоловіки та жінки різні за своєю природою, тому не дивно, що в них різні потреби та бажання у житті. Те ж саме стосується шлюбу, заміжжя та дітей – як в чоловіків є свої потреби у шлюбі, так і в жінок є свої потреби від заміжжя та подружнього життя, пише zaporizhanka.com.ua.  

Стосунки між чоловіком та жінкою – це справді вічна тема для досліджень та постійних дискусій. Люди роками намагаються розгадати всі таємниці відносин і досі повністю зрозуміти та розкрити суть цих відносин нікому не вдається. Однак нещодавно вчені таки дійшли до розуміння того, що потрібно від шлюбу жінкам та чоловікам. В експерименті американського вченого взяли участь понад 800 людей і ось що вдалося зрозуміти з цього.  

Чого хоче жінка від свого чоловіка? 

Важливіше – не подарунки, а прояви ніжності та любові 

2

Перш за все, вчений з’ясував, що для жінки потрібна ніжність – вона набагато важливіша в стосунках, аніж будь-які подарунки. Тому жінки так полюбляють квіти – це не сприймається як якась матеріальна річ, а як один із проявів ніжності. Адже будь-якій жінці дуже важливо відчувати любов та ніжність, і це не залежить від віку чи вподобань. Особливо коли йдеться про сімейні відносини.  

Говорити про все на світі зі своєю половинкою 

5

Не треба недооцінювати розмови, адже жінкам, виявляється, дуже важливо говорити зі своїм коханим чоловіком. Говорити жінки люблять на будь-які теми, починаючи від обговорення побутових тем і закінчуючи обговоренням глобальних проблем. 

Справа в тому, що за допомогою розмов жінка встановлює з чоловіком важливий емоційний контакт. Якщо чоловік дуже мало розмовляє зі своєю дружиною, то в таких дружин, як правило, починають з’являтися підозри стосовно того, чи не зраджує їм кохана людина. Якщо ж партнер – відкритий до розмов та спілкування зі своєю половинкою, то жінка буде почуватися комфортною та буде задоволеною життям з таким чоловіком.  

Чесним потрібно бути завжди 

І чесність для жінок – також не остання річ у подружніх відносинах. Саме чесність для жінок – це головний фундамент, на якому формуються будь-які подружні відносини. Без чесності жінкам не вдається побудувати надійні і гармонійні відносини з коханим чоловіком, тому чесність – голова всьому. Те ж саме стосується і чоловіків, адже для них чесність – це також важливий чинник відносин з коханою людиною.  

Гроші – це фінансова подушка безпеки в сім’ї 

Гроші – це далеко не найважливіша річ у сімейних відносинах і для жінки це не має аж такого великого значення. Однак, як би там не було і якими б ваші сімейні відносини крутими не були, гроші для дружини в сім’ї – це важлива фінансова подушка безпеки у відносинах. Багато жінок, які брали участь у дослідженні, зазначали, що дуже хотіли б мати вільний вибір між господарством та роботою. Тому чоловікам завжди потрібно враховувати думку дружин про те, чим вони хочуть займатися. 

Хороший батько – це завжди привабливий варіант для жінок 

Жінок завжди приваблюють ті чоловіки, які мають батьківські почуття і люблять дітей, а також тих, хто виявляє бажання завести власних дітей. Однак мова йде про тих жінок, які самі хочуть мати дітей, якщо жінка з категорії “чайлдфрі” – такий постулат для неї не підійде.  

Чого хоче чоловік від своєї жінки? 

Якщо для жінок надзвичайно важлива ніжність, то для чоловіків – секс 

7

Якщо жінка дуже прагне ніжності і хоче постійно її відчувати, то на противагу ніжності для чоловіків важливим у відносинах є саме сексуальне життя. Надзвичайно важливим для чоловіків є саме сексуальне життя, однак не треба узагальнювати – далеко не кожен чоловік “помішаний” на сексуальних відносинах.  

В принципі, про важливість сексу для чоловіків говорило вже не одне покоління психологів, тому цим американець не відкрив нічого нового – тільки підтвердив давно відомий факт. 

Для чоловіків важливо мати жінку-друга 

Для чоловіків дуже важливими є не просто розмови з коханою жінкою, а й розділення інтересів. Їм потрібно, щоб жінки розділяли захоплення чоловіків. Тобто, якщо розповісти простими словами, то якщо ви не хочете йти зі своїм чоловіком в гори, то це зробить замість вас інша. Жінка завжди має захоплюватися своїм чоловіком і розділяти захоплення та вподобання чоловіка. Інакше, якщо у вас не буде спільних тем для розмови в сім’ї, то такі стосунки приречені на непорозуміння і несприйняття одне одного як особистостей.  

Жінка має бути привабливою 

Для чоловіків надзвичайно важливо те, як виглядає їхня друга половинка. Тому навіть після одруження не треба запускати себе і не слідкувати за своєю зовнішністю. Та й для самої жінки набагато приємніше бачити доглянуте відображення в дзеркалі, аніж недоглянуту і неакуратну фігуру. 

Тому жінкам не треба ображатися, коли чоловіки запрошують їх разом провести час у спортзалі – вони таким чином дбають і про жінок, і про самих себе. А крім того – для чоловіків справжня гордість і задоволення вийти на люди з коханою дружиною, яка просто сяє від краси та щастя.  

Домашній затишок – важлива складова сімейних відносин 

Ніхто не відміняв тепло та затишок вдома і для чоловіків дуже важливо мати затишок вдома, аби туди хотілося повертатися і звідки не хотілося б йти. При цьому чоловіки не говорять про те, щоб повністю перекласти домашні обов’язки на плечі жінки. Йдеться тільки про затишок вдома, а не крики за зачиненими дверима.  

Схвалення від коханої жінки – запорука успішності 

8

Для чоловіків дуже важливо отримати схвалення від коханою дружини. Чоловік має бути мотивованим та натхненним, а ці речі неможливі без жіночого втручання. Жінка завжди має підтримувати чоловіка і тоді він буде успішним та задоволеним, а стосунки будуть тривалими і міцними.  

Таким чином, чоловіки та жінки по-різному дивляться на потреби у шлюбі та сімейному житті. Однак найголовніше – це слухати одне одного, розуміти потреби одне одного, підтримувати та залишатися поруч у будь-яких ситуації.  

Будьте коханими та щасливими! 

.,.,.,.