Будівництво шатрових ангарів та зернотоків в Україні

Зернотоки

З давніх-давен відомо – щоб отримати максимум, треба вкласти чимало зусиль і засобів, як у жнива, так і після неї, для чого і був колись винайдений ток для первинної обробки зернових культур. Аграрії знають – щоб зберегти зібраний урожай, перед зберіганням зерно необхідно просушити та очистити від сміття (бур’ян). Ця споруда за конструкцією проста, проте і тут потрібен професійний підхід, особливо якщо йдеться про врожай товарного зерна у великих обсягах. Ви можете дізнатися більше про будівництво шатрових ангаро та зерносховищ за цим посиланням https://oskarmetal.com/ru/shatrovye-angary/.

Пропозиція від Оскар Метал

Ми надаємо будівельні та монтажні послуги у сфері сільського господарства та соціально-побутової культури вже понад десять років (з 2008 року), практично у всіх регіонах країни. Традиційно, компанія Оскар Метал гарантує високу якість усім спорудам, чи то зернотоку чи іншому об’єкту.

Ціна готового об’єкта залежить лише від масштабів будівництва так, що за будь-яких розмірів усі наші споруди служать надійно та тривалий термін. На готовому об’єкті від Оскар Метал, в тому числі побудованому під ключ, ви зможете ефективно обробляти різні агрокультури:

  • Зернові (кукурудза, овес, пшениця, рис, жито, ячмінь)
  • Зернобобові (в т. ч. горох, люцерна, соя)
  • Гречка
  • Просо
  • Олійні (соняшник, соя, ріпак).

Реалізуючи ваш проект за допомогою фірми Оскар Метал, будьте певні – наші споруди обов’язково зможуть розмістити і розрахункову мусу врожаю (в т. ч. рекордного) та всю необхідну техніку для його обробки. Приймаючи рішення купити зерноток, ви можете заздалегідь ознайомитись з нашими реалізованими проектами тут, на сторінці https://www.oskarmetal.com/.

Також попередньо можете обговорити з Оскар Метал деталі та (або) особливі умови, які висуває ваш проект. Наші фахівці доступні для консультацій по телефону та через Інтернет практично щодня.

Гарантії якості

І ток для зерна, та інші агропромислові споруди від Оскар Метал будуть побудовані в мінімальний термін та максимально зручні для розміщення та обслуговування технологічного обладнання.

З нами можете бути впевнені на всі 100% – кожен об’єкт від компанії Оскар Метал – це висока якість за помірної вартості. Щоб забезпечити надійність та довговічність, ми використовуємо:

  • сучасні будівельні машини та обладнання західноєвропейського та вітчизняного виробництва, що забезпечують низьку собівартість робіт з високою якістю споруд
  • сертифіковані за стандартами ЄС основні будматеріали;
  • найкращі комплектуючі європейського рівня якості.

Також традиційно ми гарантуємо адекватну (широко доступну по Україні) вартість послуг та високу продуктивність робіт, незалежно від місця розташування та розмірів струму, сховища або іншого об’єкта.

Будівництво зернотоків компанією Оскар Метал – це короткі терміни, тривалий термін експлуатації готового об’єкта та мінімум витрат на його утримання. На ваше бажання ми можемо скоротити терміни ще більше, причому не знижуючи ні міцності, ні надійності, ні санітарно-гігієнічних показників споруди.

Слід зазначити, що об’єкти сільськогосподарського призначення далеко не єдина сфера будівництва, де працює Оскар Метал. І за будь-якого призначення нерухомості – агропромислового, логістичного, соціального чи соціально-побутового, ми забезпечимо найкращу якість з повністю адекватною ціною.

.,.,.,.