Де купити справжню турецьку каву в Запоріжжі? Прості поради  

З ароматної та запашної кави розпочинається день багатьох з нас. Для когось це буденна справа, а для інших — особливий ритуал, в якому важливою є кожна дрібниця. В інтернет-магазині https://grida.in.ua/g93994714-turetskij-kofe жителі Запоріжжя зможуть обрати справжню турецьку каву, котра лише підкреслить смак напою за вигідними цінами.

Вибір турецької кави: що варто знати?

  1. Упаковка має бути герметичною, ідеальним варіантом є тришарова фольга зі зворотним клапаном. Вакуумна упаковка з зернами зберігається до 6 місяців, а мелена — не більше року. Обираючи каву, варто звернути увагу на ступінь обсмаження, в якому 1 означатиме найслабший показник, а 5 — найсильніший. На упаковці завжди вказана інформація стосовно країни-виробника, плантації.
  2. Ступінь помелу кави. Від даного параметру залежить спосіб приготуванню, а згодом і смак кави. Виділяють : грубий (до 10 секунд), середній (14 секунд) та тонкий (20 секунд) помел. Для турецької кави в турці, для напою з професійної кавоварки використовують ультратонкий помел.
  3. Особливості приготування турецької кави. Експерти радять спочатку обдати чашку окропом, засипати каву та залити гарячою водою. Напою потрібно настоятися 3-5 хвилин, а цукор, вершки додавати лише в готову каву.
  4. Перевірка зерен — час для експериментів. Якщо додати щіпку меленої кави в склянку з холодною водою, тоді якісний виріб залишить воду непофарбованою. До того ж справжня кава не тоне, підроблена ж навпаки одразу опускається на дно.
  5. Ще одна проста порада стосується зберігання продукту. В герметичній упаковці справжню турецьку каву краще зберігати в прохолодному місці, оптимальною є температура +5 градусів.

Де замовити турецьку каву?

Свіжообжарена турецька кава в роздріб та оптом доступна в інтернет-магазині «GRIDA». Це перевірений та якісний виріб, котрий вже змогли оцінити жителі Запоріжжя. Ось декілька причин спробувати:

  • комфорт та економія часу. Що може бути простішим, ніж замовлення товару онлайн на сайті, при цьому мінімального порогу немає;
  • найнижчі ціни на якісну продукцію — справжню турецьку каву;
  • сервіс гарантує оперативні терміни доставки. Покупець нічим не ризикує, адже оплата проводиться безпосередньо після доставки.

А ще портал «GRIDA» краще за все характеризують цифри. Це 9 успішних років роботи, за які сервіс отримав понад 100 позитивних відгуків та продовжує виконувати понад 300 замовлень в місяць.

Справжня ароматна турецька кава з неймовірним смаком вже чекає на вас. Якісна продукція допоможе відкрити нові грані та нотки кавового напою, насолодитися ним на повну.

.,.,.,.